Godmorgon!
Jag ligger i soffan och kollar på Pretty little liars, hoppade in på säsong två i början på veckan och är helt fast igen, är nu på säsong 3 haha!
 
Annars då? Jobbat massa denna veckan, och vet inte riktigt vad jag ska blogga om faktiskt. Har planerat ett inlägg som kommer upp nästa helg men ja, det är ju långt dit! haha ;)
 
Har nu två arbetspass kvar, 5 timmar på måndag och 7 timmar på torsdag, känns helt galet. Mitt första jobb, det jobb jag trodde jag skulle jobba på mycket längre än 2,5 år. Men det ska bli kul med något nytt också! Berättar vart jag ska börja nästa helg!
 
Idag ska jag spendera dagen med Johan, iallafall förmiddagen. Och sen ikväll har de firmafest så jag ska köra han och hämta han inatt. Så jag ska spendera min kväll med PLL, kinamat och tvätt. Lär väl bli ett långt härligt bad också med en bra bok för att fördriva tiden lite ;) Bra lördag!
 
Annars vet jag inte vad jag ska göra mer, ska nog lämna Johan vid 16 så funderar på om jag kanske skulle ta med mig träningsväskan och åka och träna innan jag ska tvätta, men får väl se! :)
 
Nä nu ska jag gå in och väcka Johan så vi kan ha en mys morgon!
Ha en bra dag så hörs vi senare! :)
 
 

Kommentera

Publiceras ej