Hej!
Förlåt att bloggen varit helt död ett tag, men jag vart så jäkla sjuk, hade mellan 38-39 graders feber, var yr, trött och helt förstörd, sov typ inte på nätterna för att huvudet värkte så och ah det vart kaos där ett tag. Halv roligt att ha hundar och andra djur att ta hand om då, men det gick bra och nu börjar jag känna mig bättre. 
 
Gjorde en del i helgen ändå, i Fredags var jag i borås och bytte ett par jeans (som jag skrev) och köpte lite underkläder osv. Och så var jag med B en stund innan jag drog mig hemåt till hundarna. 
 
I lördags var jag med B först och sen kollade jag på hans match, men kände mig så himla mycket sämre under dagen så jag och Emma beslutade att hon inte skulle komma till mig. Så jag var med B en stund efter matchen också och sen åkte jag hemåt runt 19, köpte med min Kinamat och låg i soffan bara, kollade Mellon, UNDERBART att Måns vann, han var så värd det! och direkt efter gick jag och la mig. Men sov så himla dåligt den natten, vaknade typ varannan timma av att jag antingen hade sprängande huvudvärk eller att näsan var igentäppt. med hundar och katter som dessutom vill gå ut mitt i natten och sådär så vart det ingen vidare bra natt.
 
Fotboll!
Kände mig fin för första gången på ett tag, skönt att sminka sig och bry sig om hur man såg ut lite.
 
Söndagen spenderades i sängen nästan hela dagen, med lite undantag för att tvätta lite. Jag kollade nästan klart en hel säsong av en serie plus att jag började kolla på en film på kvällen. 
 
Käkat en hel del glass i helgen också, så gott!
 
Igår gjorde jag inte så mycket heller, kände mig fortfarande riktigt dålig så låg mest i sängen då också, orkade dock med en dusch för att fräscha till mig lite innan B kom hit. Så var han med mig hela kvällen, tog hand om mig och sådär och så sov han här. 
 
Inatt var första natten som jag sovit ganska så bra, sov mellan 22-04:45 ungefär, så himla skönt. Dock hade B haft det jobbigt med hundarna, så inatt ska vi prova sova i mina föräldrars säng, den är mycket större så hundarna kanske inte stör han lika mycket! 
 
Och idag då? Jag har varit hos Previa idag (Mitt jobbs företagshälsovård), och pratat lite om min sjukskrivning bland annat. Och så, sen var jag med B en stund och så handlade jag påvägen hem, nu ska jag snart fixa hundmat och börja laga min och B:s mat. Han är och tränar innan han kommer hit, så mysigt att ha någon att sova jämte! ♥
 
Jag bloggar mer imorgon, eller om jag kommer på något mer ikväll, men ha det så bra!
PUSS
/I

Kommentera

Publiceras ej