Hallå!
 
Ingen vidare bloggning idag, har städat inför imorgon och jobbat.
Nu har jag precis dragit på mig pyjamasen (som består av Johans t-shirt nersprayad med hans parfym), ska kolla ett avsnitt av kniven mot strupen och skriva lite med Johan också innan jag ska sova.
 
Igår när jag kom ut från jobbet efter mitt 11 timmars pass, så hade min fina bil fått punktering. Jag visste fan inte om jag skulle skratta eller gråta. Jhanette var underbar och körde hem mig och idag har världens bästa pappa♥ bytt till ett vinterdäck samt fixat min andra däck så imorgon får jag på ett sommardäck igen. För som tur var så var det bara ventilen som krånglat (är verkligen inte bilkunnig, men chansar på att det "bara" läckt ut luft så däcket blev platt), så det kändes skönt. 
 
Nu har jag jobbat klart för denna veckan, och idag tackade vi av bästa Simpa som byter jobb från och med måndag, en glad själ som lämnat oss nu, kiligt som tusan! Tack för tiden Simpa! (vet ju att han läser bloggen ;)
 
Imorgon vankas det fest, så ska till mamma och pappa, hämta lite grejer, byta däcket innan jag ska till systemet och köpa lite gött, och sen hem och städa. Och innan allt det här så ska jag ta mig till gymmet för lite träning och solning, kommer bli en kanon dag! Träningsverken från min träning imorse börjar komma i benen nu, känns så jävla bra! I'm on the right track!
 
Nu ska jag kolla på mitt avsnitt av kniven mot strupen, och så hörs vi imorgon!
PUSS
/i
 
 

Kommentera

Publiceras ej