Godkväll!
Jag är inne i något konstigt mode just nu, positiv men orkar ingenting och har en konstig känsla i kroppen, vet inte riktigt vad det är! :(
 
Idag har jag iallafall vart på ett möte typ, satt ner med en sköterska och pratade bara, så himla skönt men så otroligt jobbigt att riva upp allt igen. De som känner mig vet vad som har hänt tidigare i mitt liv. Men det är ingenting som är relevant nu, behöver bara berätta för någon. 
 
Sen var jag en sväng på jobbet, hämtade lite papper som jag glömde igårkväll. Pratade lite och bara njöt av att vara ledig. Sedan jag kom hem så har jag badat lite för att slappna av, legat i sängen och som vanligt kollat på kniven mot strupen. Nu ska jag laga lite mat, hamburgare med pommes blir det, yum! 
 
Annars sitter jag bara här vid köksbordet, med ett glas kall coca cola och kollar på mina fina rosor som jag fick av min älskling ♥
 
5 år tillsammans (ja vi räknar tiden vi "gjorde slut" eftersom vi faktiskt aldrig slutade träffas. Visst vi sov utan varandra och mina kläder fanns hemma hos mina föräldrar, men annars så ändrades typ inget) och jag är så otroligt kär i den här killen alltså, helt galet!
 
Ska egentligen komma upp träningstips idag, men jag tänkte skjuta lite på allt den här veckan, så vi kör en blogglista som kommer upp om en liten stund!
 
Ha en underbar kväll!
PUSS
/I
 
Glad tjej i helgen!

Kommentera

Publiceras ej