Japp, jag missade att lägga upp detta igår så ni får detta idag istället! :)
 
5 Saker som jag mig glad:
 
  1. 80-tals fest! Ja, vi ska ha 80-tals förfest här på lördag för att fira en kär vän som fyller 21 nästa vecka, ska bli så himla kul och jag hoppas bara att mina kläder jag beställt hinner komma! 


  2. Kniven mot strupen. Jag har aldrig tyckt om han Alexander Nilsson som har programmet, jag tycker att han är otroligt överdriven men jag tycker bara om programmet så himla mycket. Det är roligt att han hjälper svenska restauranger och att det faktiskt fungerar. Nu har jag läst om restauranger som lagt ner osv. Men det behöver ju inte bero på honom, utan att man kanske inte tycker att det är roligt längre och då blir det jobbigt ju! 


  3. Village life - Ett spel för mobilen, surfplattan och även datorn. Går att spela via facebook. Jag är helt fast, man har en stenåldersby och ska bygga upp den, få invånarna glada via att man uppfyller de önskningar de har, och sedan utveckas det och invånarna flyttar till olika ställen man kan låsa upp och så får man olika uppdrag. Till exempel just nu så hjälper jag barn som fastnat i min flod att komma upp, och då ska man tillverka saker osv. Superkul!
  4. Det fina vädret - Det är ju så fint väder nu och det börjar dessutom bli varmt, igår var det hela 15 plusgrader här i Borås!

  5. Mina goa arbetskollegor - Det är skönt när man börjar komma överrens med precis alla, till och med människor som jag inte kommit överrens med tidigare och som det varit lite tjaffs med kommer jag nu överrens med! Skulle jag få det nya jobbet jag sökt så kommer jag att sakna dem något så enormt!
     
Sådär, det var min roliga lista för denna gång, ska försöka hinna tidinställa ett inlägg med saker som gör mig arg/ledsen/irriterad också! 
 
PUSS
/i

Kommentera

Publiceras ej