God eftermiddag!
Hur mår ni? Jag mår bra, fortfarande ont i halsen men annars är allt prima! :)
 
Jag sitter i sängen och kollar på "Kniven mot strupen" Ska snart byta om och göra mig iordning för att gå ut och gå en PW tänkte jag. Ska ta med en hund så blir det lite fart också! Men först, ska jag presentera 5 saker som gör mig arg/irriterad.
 
Okej, då ska vi se:
  1. Första saken som kan göra mig arg/irriterad/ledsen är hur mycket man måste städa och plocka undan efter sig. Det är helt galet, trodde det skulle bli enkelt och skönt och inte behöva städa så mycket när jag bor själv här nu, men jo då. Det är inte direkt så att jag inte plockar undan lite varje dag...

  2. Nummer två då, människor på gymmet som inte kan plocka undan/torka av efter sig. Det tycker jag bara är så onödigt, det kanske tar 5 extra sekunder att hänga upp den där mattan, lägg den tiden så att det kan vara enkelt och hitta saker som man behöver. Det händer ofta att till exempel hantlarna är borta, så ska man leta över hela gymmet för att hitta dem?! Det gör mig så himla arg! 
  3. Folk som inte kan köra bil. Det är inte svårt att köra i en två filig rondell?! Men Boråsare verkar tycka det för det är inte många som kan göra det rätt. Dessutom verkar Boråsare tycka att det är svårt att blinka? Eller är det för jobbigt att trycka ner den lilla spaken så att du visar vart du ska ta vägen? Så att alla inte behöver stå och vänta på att få reda på vart du ska åka?? 


  4. Människor som inte kan visa hänsyn&respekt. Det är ett givet val för mig att ställa mig upp i till exempel bussen om någon annan som behöver platsen bättre kliver på bussen (Okej kanske inte om klockan är 2 på natten och jag är otroligt onykter, ljuga ska man inte göra!) Eller att stanna vid ett övergångsställe, eller kanske att låta personen som står bakom i kön på Ica som bara har en vara och du har en hel korg full. Men det verkar som att dagens ungdom(säger jag som är 20 haha) är så otroligt egoistiska och bryr sig inte om någon annan. Det händer så himla ofta att när det står en äldre person före mig i kön att om jag har mindre varor än han/hon så får jag gå före. Varför är det inte så i de yngre generationerna? Jag menar inte bara de som är i min ålder, utan även de som är äldre. Upp till runt en 50 kanske? Var finns vår hänsyn och respekt?

  5. En sista sak som gör mig arg... Skitsnack. Att man inte kan berätta något för någon längre utan att det ska spridas och förstoras så otroligt mycket. Det händer väldigt ofta på jobbet nu för tiden. Berättar du någonting för fel person så tar det inte många dagar innan det kommit ut. Jag pekar inte ut någon. Så tro inte det. Jag säger bara sanningen nu. Jag kan också skvallra, men det är skillnad på rent skitsnack och skvaller. Det är som att jag skulle berätta för till exempel "Moa" (Finns ingen på mitt jobb som heter Moa dock) om hur bra one night stand jag hade i helgen (endast ett exempel!!), sen kan det ta ca 2-3 dagar innan i stort sett ALLA vet om det, skillnaden på om det är skvaller eller skitsnack, det är hur historen berättas vidare. Skvaller, då stannar historien precis så som jag berättat den. Skitsnack, det är när alla andra börjar spä på, och överdriva. Hitta på egna delar i historien osv. Det är något som jag stör mig på så otroligt mycket. Det kan göra mig väldigt ledsen för man vet inte alltid vem man kan prata med och inte.
 
Där har ni 5 saker som gör mig arg/ledsen/irriterad. Men vet ni vad, nu ska jag slänga in en tvätt i maskinen och sedan byta om för att ta mig ut på en promenad.
 
Ha en fortsatt bra dag så kanske jag bloggar innan jag ska krypa i säng.
PUSS
/I
 
Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag, så himla välbehövligt med en nästan helt ostörd natts sömn!
 
Jag ska snart bege mig mot jobbet, jobbar 9:30-14 men gick upp så himla tidigt så tänkte att jag kan passa på att beta av lite jobb på jobbet nu innan jag faktiskt börjar. Skönt det!
 
Jag var inne och tränade igår, så himla skönt. Körde ben och mage och benen riktigt skakade när jag gick från gymmet och magen var helt slut den också. Känns riktigt bra. Skulle tränat idag med men har lite känningar i halsen och jag vägrar bli sjuk nu så jag avvaktar tills imorgon tror jag. Och mår jag bättre ikväll så kör jag på en promenad då istället!
 
Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt bra dag, så hörs vi i eftermiddag!
PUSS
/I
 
 
Hej!
Tänkte lista 5 saker som gör mig glad just nu.
 
  1. Något som gör mig glad just nu är att det snart är helg. Jag ska förhoppningsvis åka iväg iallafall för över en natt. men vi får se hur det blir med det.

  2. En annan sak som gör mig glad är att mamma och pappa snart kommer hem, jag saknar dem något så enormt. Jag brukar inte sakna dem så här mycket men denna gång är det så mycket som händer runt omkring som gör att jag saknar dem lite extra.. ♥ Igår ringde jag mamma, bara för att få prata lite, saknat mitt mammaprat!

  3. Mina hundar. Jag är så glad att dem finns, hur jobbiga de än är så gör de mig så himla glad. Jag känner mig aldrig ensam för det är alltid minst en hund med mig nästan hela tiden. Det är så himla mysigt och välbehövligt. 

  4. Musik. Vissa låtar gör mig bara så himla glad. Det känns som att de är skrivna bara för mig, och det är som att de handlar om mig.

  5. En viss liten kille. Det är nästan ingen som vet vem det är än. Men han vet precis vad han ska säga och vad han ska göra för att få mig att le. Fina du ♥
 
Nu ska jag krypa i säng, så vi hörs mer imorgon.
Då ska jag lista 5 saker som gör mig arg/ledsen, så glöm inte kika hit!
 
PUSS
/I