Hej på er!
Några tysta dagar igen, men jag känner ingen direkt press för att blogga utan jag bloggar när jag känner för det! :)
 
I fredags blev det inget liseberg, Johans bror blev sjuk så vi ska åka nästa vecka istället. Fredagen spenderade vi istället på Resia, Lager 157 samt hemma hos Johans föräldrar. Mysig dag! Kvällen spenderade Johan med två tjejkompisar, jag fick åka och hämta honom kl 02.
 
Lördagen spenderade jag på jobbet, jag var dödstrött eftersom jag hämtade Johan vid 2 på natten och sen började jag jobba vid 08:45 och hade så svårt att sova. Resten av dagen var inget speciellt, kvällen spenderade vi med lite mys, så underbart ♥
 
Idag ska jag jobba, 10:30-17:15. Och kl 17:15 idag, går jag på semester, ska bli helt underbart! Jag har ingenting speciellt planerat mer än att vi ska till Liseberg nästa helg, Och någon dag ska vi till Varberg om det är fint väder!
 
Och på måndag, då jäklar, då ska jag tvätta, haha!
 
Ha nu en bra dag, jag måste äta frukost!
Ha en fantastisk söndag!♥
 
 
 
Godmorgon! 
Jag ligger i soffan, har precis kört mamma. Väntar på att Johan ska vakna så vi ska göra frukost och ta med oss till Almenäs, blir sol och bad innan jobbet idag, börjar 14:30. skönt! 
 
Vi var där igår också, men var så tråkigt så idag ska jag ta med mig en bok tänkte jag, hehe! 
 
Idag har jag också upptäckt att det är 134 trappsteg upp till vår våning, sjukligt jobbigt att gå uppför men det går lättare för varje gång! #Aldrigmerahiss haha! 
 
Imorgon ska vi till Liseberg, med Johans familj, nästan hela familjen iallafall, ska bli mysigt, och roligt!! 
 
Nu ska jag ta det lugnt i soffan, är så himla trött!
 
Ha en bra dag i solen fina läsare!♥
 
Bild från google!
Halloj!
Har jobbat sedan i fredags och haft fullt upp hela helgen, imorgon är jag äntligen lite ledig och ska bara ta det lugnt tänkte jag, så skönt! Sova länge utan att behöva vakna till en klocka, underbart! 
 
Jag håller på och laga lite mat, blir karré och criss cuts, så gott.
Är helt galet trött, Johan slutar 23:45 och jag ska försöka vara vaken, annars sover jag en stund och går upp och myser med honom i soffan när han kommer hem, vi får se!
 
Nu måste jag ta hand om maten, ha en fantastisk kväll, vi hörs imorgon!