Hallå!
Jag ligger i sängen, ovanligt? haha! Åt lite stekt potatis innan och det var inget bra. Nu bubblar magen som attans och jag mår så himla illa nu.. :( inte alls kul faktiskt :(
Sitter iallafall fortfarande och kollar på Gossip girl samt redigerar bilder, har gjort det hela dagen ju! Om en liten stund blir det promenad med vovvarna och sen tillbaka till att redigera bilder, finfint! Försöker få Johan att komma hit och sova här ikväll eftersom jag ändå ska jobba imorgon (vi får jobba hemifrån på historian), men han vill inte, dumming! :( 
 
Ska vila lite nu tror jag, min mage håller på som sjutton :(
PUSS!
hallå!
Lite piggare idag, men magen är fortfarande inte min vän. Idag tänkte jag iallafall varva dagen med Gossip girl samt jobb med projektarbetet. Ska självklart jobba på det så mycket jag bara kan i helgen men kan vara skönt att ha så mycket som möjligt gjort innan helgen! Tänkte även ta hand lite om mig själv, raka benen, duscha(det är välbehövligt!), göra en hårinpackning osv. Mys! Imorgon blir det mer jobb på projektarbetet, samt ett historia arbete som ska göras och på eftermiddagen blir det lite jobb. jobbar mellan 16.15-19.15 så det är ingen lång stund, hoppas bara min mage är min vän innan dess! haha!
 
Nu ska jag jobba på projektet/kolla på gossip girl, finfint!
PUSS!
Mår inge vidare idag heller. Men har iallafall inte spytt på hela dagen. det är ju bra. Sträck kollat ca 14 avsnitt av gossip girl idag, freak? oh yes!
 
Ska hoppa i säng nu, spela lite candy crush och lyssna på musik innan jag ska sova. hade ingen rolig natt förra natten så nu hoppas jag på en hel natts sömn. PUSS!
 
Saknar min fina man <3