Halloj!
Har precis kommit till min brors lägenhet, vi ska laga mat, göra oss iordning och sedan dra oss mot min kusins nyårsfest, hoppas på en jävligt bra kväll även om jag ska ta det lite lugnare idag ;)

Nu ska här lagas mat, ha nu en grym kväll alla kära läsare!!
PUSS PÅ ER!
vi ses på andra sidan 2014! ;)

 
Godmorgon!
Jag är uppe tidigt för idag ska jag jobba, mellan 09:30-15:15 så ingen lång dag iallafall!
Hade en bra kväll med Johan igår, lagade mat och sen kollade vi på en film, skön kväll!
Sen att det var som vanligt med allt annat, ja det är just nu skitsamma. Det är inte värt att tänka på så att det ska förstöra nyår, det har förstört så många andra dagar så nu skiter jag i det.
 
Ikväll, ska jag och älskling laga mat och mysa hemma hos honom först, vi är ensamma där. Innan jag kör oss in till Borås där vi ska vara på kvällen. Jag har inte bestämt mig för om jag ska dricka eller inte än, men vi får se helt enkelt! 
 
Idag är min sista dag med godis och allt annat onyttigt. Imorgon börjar min och mitt hjärtas långa väg som vi ska vandra för att nå våra mål inom vikt och vår kroppar. Så skönt att ha någon vid min sida i denna kamp!
 
Nu ska jag äta frulle innan jag ska till jobbet då, ha en grym dag idag mina kära vänner, PUSS!♥
Snart börjar vår resa♥
Godmorgon!
Än så länge så känner jag mig lite bättre idag, som tur är!! För imorgon är det nyår och jag vill få fira med den bästa <3

Kollar på ett avsnitt av one tree Hill, och ska snart hoppa ner och duscha innan jag och pappa ska åka och handla inför nyår! :) 

Bloggar mer senare :*